Nieuws

Twee nieuwe autocars voor Jacobs Transport!

Jacobs Transport Genk Limburg

Jacobs Transport verwelkomt twee nieuwe autocars in zijn wagenpark. De eerste hebben we deze week in ontvangst genomen, de tweede volgt in september 2016.

Zoals altijd draag Jacobs Transport veiligheid hoog in het vaandel. Deze twee autobussen beschikken dan ook over de laatste technologieën om een busreis zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo zijn er bijvoorbeeld een EBA (emergency brake assist) en anti-slip-regeling ingebouwd. Ook beschikken de autobussen over brandwaarschuwingen in de systemen, voor en achteruitrij cameras en een Lane Guard Systeem (rijstrookherkenning). Uniek zijn de lichten aan de zijwanden en achterkant van de bus. Deze zorgen er voor dat er gemakkelijker in en uitgestapt kan worden wanneer het donker is.

Naast veiligheid is comfortabel reizen ook een prioriteit voor Jacobs Transport. Deze twee nieuwe drie sterren autocars beschikken over een hele hoop snufjes die het reizen aangenamer maken. Zo zijn er twee koelkasten en een keukentje met twee koffiekannen aan boord. Er is een DVD speler en twee LCD monitors ingebouwd. Het digitale horloge geeft ook de temperatuur aan!

Wij kijken er al naar uit om u te vervoeren in onze nieuwe autobussen!


Terug naar overzicht